"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trabzon'da “Hukukun Üstünlüğü ve Adalet” paneli

27 Nisan 2017, Perşembe 13:58
Risale-i Nur Enstitüsü, 28 Nisan 2017 Cuma günü saat 20:00'de Trabzon, Ortahisar’daki Zorlu Grand Hotel’de “Hukukun Üstünlüğü ve Adalet” konulu bir panel düzenleyecek.

Risale-i Nur Enstitüsü, 28 Nisan 2017 Cuma günü saat 20:00'de Trabzon, Ortahisar’daki Zorlu Grand Hotel’de “Hukukun Üstünlüğü ve Adalet” konulu bir panel düzenleyecek. Moderatörlüğünü İ. Seyda Durgun’un yapacağı panele Anayasa Mahkemesi eski üyesi Prof. Dr. Sacit Adalı, Prof. Dr. Ahmet Battal ve Risale-i Nur Enstitüsü Genel Sekreteri Dr. Ahmet Dursun katılacak.

İletişim: 0530 2232321 - Risale-i Nur Enstitüsü

Okunma Sayısı: 1994
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    28.4.2017 17:50:27

    Rabbim bu ilmi,imani,tefekküri çalışmalarınızı ziyadeleştirsin.Cehalet öyle kaplamış ki makama,mevkiye bakıp ilim,feraset,basiret sahibi düşündükleriniz KARACAHİLLİKte sınır tanımayarak sizlerin konuşmalarınızdan korkar olmuşlar.OHAL-BU HAL diyerek korkularından kaçı-rıyorlar amma nafile hastalığa yakalnmışlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı