"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trafik canavarı yollarda

30 Ekim 2014, Perşembe 23:32
Yurt çapında pek çok yerde trafik kazası meydana geldi.

Malatya’da trafik kazası: 3 ölü

Malatya’da, kamyonun minibüse çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. 

Malatya - Adana karayolunun 65. kilometresinde gerçekleşen gerçekleşen kazada Ramazan Karakuş’un (53) kullandığı 02 MA 371 plakalı kamyon, Abdurrahman Yurdakul’un kullandığı 44 KF 938 plakalı minibüse seyir halindeyken arkadan çarptı. Kazada İbrahim Behçer (34) ve Abubekir Acar (79) olay yerinde, Hasan Kartal ise yaralı olarak kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralılar Ramazan Karakuş, Abdurrahman Yurdakul, Özlem Kaya ve üzerinde kimlik bulunamayan kişi Malatya Devlet Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındı.

Kastamonu'da otomobil yayalara çarptı: 2 öldü

Kastamonu'da otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kreşin servis görevlisi ile 5 yaşındaki çocuğa çarptı. Kazada, servis görevlisi ile çocuk öldü. 

İnebolu'dan Kastamonu istikametine giden Kenan Aydın (30) idaresindeki 69 AN 374 plakalı otomobil, Sunta Köprüsü Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan rehber Müfide Çağlar (35) ile kreşe giden 5 yaşındaki çocuk Ecrin Duru Çerkeşli'ye çarptı. 

Ağır yaralanan Çağlar ve Çerkeşli, çevredeki vatandaşların yardımıyla Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi ek hizmet binasına kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine sevk edilen Çağlar ve Çerkeşli, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Özel bir kreşin servisinde rehber olarak görev yapan 3 çocuk annesi Çağlar'ın, elinden tuttuğu Çerkeşli'yi evine götürmek için yolun karşısına geçirmeye çalıştığı öğrenildi.

Eskişehir'de askeri araç devrildi: 2 yaralı

Eskişehir'de askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görevli er Murat Akgül (20) idaresindeki askeri minibüs, Eskişehir-Kütahya karayolu Fuar Kavşağı'nda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak devrildi.

Kazada yaralanan sürücü Murat Akgül ile araç muhafızı İbrahim Molci (20), 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan söz konusu 2 yaralanın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık 20 dakika trafiğe kapanan Eskişehir-Kütahya karayolu aracın çekici yardımı ile yoldan kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

Kırşehir'de zincirleme trafik kazası: 4 yaralı

Kırşehir'de tır, minibüs ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kırşehir-Ankara karayolu Özbağ beldesinde ışıklarda duran Abdülkerim Karaoluk yönetimindeki 41 H 2954 plakalı otomobil ve Ertuğrul Kara yönetimindeki 40 AK 487 plakalı minibüse arkadan gelen Tayyar Yılmaz'ın kullandığı 71 FH 997 plakalı tır, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak çarptı.

Işıklarda bekleyen minibüste bulunan yolculardan Osman Aslan, Murat Yıldız, Ahmet Öztürk ve Mustafa Güdük yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Etiketler: kaza, araba, trafik
Okunma Sayısı: 1449
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı