"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TRT’de neler oluyor?

18 Temmuz 2018, Çarşamba 00:35
Seçim öncesi yayınlanan 703 sayılı KHK’da Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu ile ilgili maddelerin yer almasıyla birlikte TRT’de hızlı bir değişim süreci için düğmeye basıldığı belirtildi.

Buna göre, TRT’de yaşanacak değişim ile kurumun ‘güncellenmesi’ hedefleniyor.  Haberlerde TRT’de yapılacak değişiklikler ile ilgili bir dizi iddiaya yer verildi. İddialar şöyle: TRT’de emeklilik haricinde 3 bin kişilik istihdam fazlası personel (İFP) tesbit edildi. Emekliliği gelmiş personel emekliliğini talep etmediği takdirde İFP’ye dahil edilecek. Geçerliliğini yitirdiği belirtilen bazı birimlerin de İFP’ye dahil edilmesi gündemde. İFP’ye dahil edilecek personel ise Devlet Personel Ofisi havuzuna veya ihtiyaç eksiği olan diğer kamu kurumlarına gönderilecek. TRT’deki yedi bölge müdürlüğünün de değişimden etkileneceği belirtildi. Buna göre, bölge müdürlüklerinin iki yıl içerisinde kapatılması ya da küçültülmesi planlanıyor.

Etiketler: trt, khk
Okunma Sayısı: 7038
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet ilhan

    18.7.2018 10:16:29

    Her şeyi satıyorsunuz, sattınız. Satma fiiline hep karşı çıktım. Fakat sadece TRT satılsa idi kimse buna itiraz edemezdi. Dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan elektrik faturalarından alınan TRT payını kaldırın artık. Ben TRT yi tüm TV leri zaten izlemiyorum, dinlemiyorum. Benden zorla, hile ile niçin TRT payı alıyorsunuz. Benden zorla alınan bu paylar için ''Muktedir Milletvekillerine hakkımı helal etmiyorum.'' Yasasın zalimler için cehennem. Yasasın cehennem.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı