"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TRT Genel Müdürü istifa etti: İstifanın perde arkası...

12 Mayıs 2017, Cuma 16:30
TRT Genel Müdürü Şenol Göka, görevinden istifa etti.

Ekim 2014’den bu yana TRT Genel Müdürlüğü görevini yürüten Göka’nın ‘’Gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum’’ diyerek bir dilekçe verdiği öğrenildi.

İstifanın perde arkasında ise TRT’de görevli 2 kadın daire başkanının olduğu bildirildi. Ankara Radyosundan TRT Genel Müdürlüğüne Göka tarafından getirilen bu 2 daire başkanının, hükümetçe görevden alınmasının istendiği, ancak Göka’nın bu talebe direndiği öğrenildi.

Sürtüşme üzerine, Göka da istifasını verdi. Göka’nın yerine atama yapılıncaya kadar, TRT Genel Müdürlüğüne en kıdemli genel müdür yardımcısı olan Erkan Durdu vekalet edecek. Durdu, eski Başbakan yardımcısı Bülent Arınç döneminde TRT’de Genel Müdür yardımcısı olmuştu.

Etiketler: trt, istifa, şenol göka
Okunma Sayısı: 5679
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı