"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trump, Erdoğan'dan bunu istedi

17 Mayıs 2017, Çarşamba 12:33
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump arasında gerçekleştirilen görüşme sırasıda, Trump, Gülen Hareketi bağlantısı iddiasıyla tutuklanan İzmir Diriliş Kilisesi Papazı Andrew Brunson’un serbest bırakılmasını istedi.

Aralık ayında, bir terör operasyonu esnasında tutuklanan Brunson hakkında resmi bir suçlama bulunmuyor.

Görüşme sonrasında Beyaz Saray tarafından yapılan yazılı açıklamada, Başkan Trump’ın, Papaz Andrew Brunson’ın bir önce serbest bırakılıp ABD topraklarına dönmesini beklediğini söylediği belirtildi.

CBN'in haberine göre, Trump ve yardımcısı Pence'in bu isteği Hristiyan liderler tarafından coşkuyla karşılanırken, Başkan ve yardımcısı "Kilisenin savunucuları’ olarak adlandırıldı.

***

Erdoğan Trump ile görüştü

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/erdogan-trump-ile-gorustu_432378

DHA

Etiketler: türkiye, erdoğan, trump, abd
Okunma Sayısı: 3868
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ferhat

    17.5.2017 17:40:00

    veybe papazda cemaatçiimiş müthiş

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı