"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trump’ın gelişini böyle karşılamışlardı

07 Aralık 2017, Perşembe 23:59
Beyaz Saray’da sekiz yıldır oturan Demokrat Barack Obama’dan görevi devralan Cumhuriyetçi Donald Trump 20 Ocak 2017’de Kongre’de yemin ederek ABD’nin 45. Başkanı oldu.

10 Ocak’ta gerçekleşen başkanlık seçimlerini önde tamamlayan Trump, başta Kudüs’ün başkent yapılması olmak üzere birçok infial oluşturacak seçim vaadinde bulunmuştu. Trump’ın birçok probleme sebep olacağını gazetemizde ve yayınlarımızda dile getirmiştik ve yaşanan gelişmeler maalesef bizleri haklı çıkardı. Trump’ın gelişini 10 Kasım 2016 tarihli gazetemizde ‘Dünya Tedirgin’ manşetiyle bu gelişmeden endişe duyarak duyurmuştuk. Öte yandan Demokrat Parti adayı Hillary Clinton’ının seçimi kaybetmesini büyük bir sevinçle karşılayan AKP ve iktidar yanlısı medya organları ise Trump’ın gelişini kutlayan birbirinden manidar manşetler atmışlardı. İşte o manşetlerden bazıları; Akit; Yeni Amerika, Türkiye; Dünya Ters Köşe, Yeni Şafak; Dünya Ters Köşe, Akşam; Amerika’da Trump Piyonlarda Kramp!.

Haber Merkezi

Etiketler: yeni asya
Okunma Sayısı: 5652
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Recep Günay

    8.12.2017 09:41:20

    Havuz medyası malesef nabza göre şerbet veriyor. obama seçilince müslüan diye kurban kesmişlerdi.Donald Trump seçilince bu adam gizli müslüman Adı davut turandır demişlerdi.

  • Ali

    8.12.2017 00:50:10

    Maşallah Yeniasyaya...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı