"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TSK açıkladı: Patlayıcı döşemek isterken öldü!

15 Mayıs 2017, Pazartesi 12:30
Hakkari'nin merkeze bağlı Zap Jandarma Karakolu yakınlarına el yapımı patlayıcı düşemek isteyen 1 PKK'lı terörist patlayıcının inflak etmesi sonucu ölürken, Şemdinli'de ise 1 PKK'lı güvenlik güçlerine teslim oldu.

TSK'dan yapılan bilgilendirmede, Hakkari merkeze bağlı Zap Jandarma Karakolu'nun 1 kilometre yakınındaki Erziki Köprüsü'ne el yapımı patlayıcı döşemeye çalışan 1 terörist, patlayıcının infilakı sonucu silahı ile beraber etkisiz hale geldi. Şemdinli'de ise bölücü terör örgütünden kaçan bir PKK'lı güvenlik güçlerine teslim oldu. 

Bu arada, güvenlik güçleri tarafından yapılan arazi arama tarama çalışmaları sırasında Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 2, Bingöl'ün Yayladere ilçesinde 3, Bitlis'te 1, Siirt'in Pervari ilçesinde ise 1olmak üzere toplam 7 el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi.

DHA

Okunma Sayısı: 848
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı