"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TSK'dan halka önemli çağrı!

20 Temmuz 2016, Çarşamba 09:13
15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir çok yerde halkın tepkisiyle karşılaşan askeri birlikler, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da çalışamaz hale geldi.

Bölücü terör örgütü PKK mensuplarının zılgıt çekerek yollara mayın döşemeye başladıklarını belirten Türk Silahlı Kuvvetleri halka çağrı yaparak, "Şu anda Güneydoğu'da ve Suriye sınırındaki il ve ilçelerin bazılarında TSK'yı görev yapamaz hale getirmeyin, bu şerefsiz çetenin amaçlarına bilmeden hizmet etmeyin" denildi.

"ASKERİNİZE SALDIRMAYIN"

Ey milletim, ey güzel halkım artık dışarda göreceğiniz askerler sizin has evlatlarınızdır. Dışarda olun, ama askerinize saldırmayın, araçlarımızı taşlamayın" dedi. 

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan ve "Ey milletim, ey güzel halkım artık dışarda göreceğiniz askerler sizin has evlatlarınızdır. Dışarda olun, ama askerinize saldırmayın, araçlarımızı taşlamayın denilen açıklamada çok dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

 

Okunma Sayısı: 8540
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı