"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TSK Suriye'de IŞİD'i vurdu

29 Mayıs 2016, Pazar 10:39
Türk Silahlı Kuvvetleri ve koalisyon uçakları tarafından IŞİD hedeflerine yönelik gerçekleştirilen 3 hava harekatı neticesinde 40 terörist öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve koalisyon güçleri dün Suriye'de IŞİD hedeflerine hava operasyonu düzenledi. Operasyonda 40 teröristin öldürüldüğü, 4 katyuşa mevkii ve 4 aracın da imha edildiği öğrenildi.

GAZİANTEP'E ROKET ATMIŞLARDI

Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, IŞİD terör örgütü tarafından dün saat 10.45'de atılan 1 adet roket Gaziantep Oğuzeli ilçesinde boş bir araziye düştü. Roket parçalarının bir kısmı bölgeye yakın olan evler bölgesine dağıldı. Söz konusu olayda herhangi bir zayiat meydana gelmedi.

OBÜSLER VURDU

IŞİD'in atış yaptığı mevziler hemen akabinde TSK'ya ait hedef tespit sistemleriyle tespit edilerek Fırtına topları ve çok namlulu roket atarlar ile atış yapıldı. Ayrıca, koalisyon uçakları ile 3 hava harekatı icra edilerek derhal karşılık verildi.

40 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Yapılan atışlar ve hava harekatları neticesinde elde edilen son bilgilere göre, 40 IŞİD terör örgütü mensubu öldürüldü. IŞİD'e ait 4 Katyuşa mevziisi, 4 adet araç, 2 zırhlı personel taşıyıcısı ve 2 mühimmat deposu imha edildi.

Etiketler: tsk, ışid
Okunma Sayısı: 1434
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı