"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TSK, Suriye sınırındaki mayınları imha ediyor

29 Ağustos 2016, Pazartesi 13:51
Gaziantep'in Suriye sınırındaki Karkamış ilçesinde sınır güvenliğini artırmaya yönelik çalışmalar sürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus, bölgesinde, terör tehditlerine yönelik Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, sınırın Türkiye tarafına ilave tank ve zırhlı araç konuşlandırıldı.

Ayrıca sınır bölgesinin güvenliği artırmak için iş makineleriyle hendek kazma çalışmalarının da devam ediyor.

Suriye topraklarında ise DAEŞ tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcılar, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) kontrollü şekilde etkisiz hale getirildi. Şiddetli patlamanın etkisiyle Karkamış Belediye hizmet binasının bazı camları kırıldı. 

AA

Etiketler: karkamış, gaziantep, mayın
Okunma Sayısı: 1143
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı