"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TÜBİTAK soruşturmasında flaş gelişme

29 Nisan 2015, Çarşamba 10:57
TÜBİTAK'ta "usulsüz işe alım yapıldığı ve terör örgütüne para toplandığı" iddiasına yönelik soruşturmada gözaltına alınan 14 zanlı adliyeye sevk edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada gözaltına alınan zanlılar, Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Şüphelilere, "terör örgütü kurmak ve yönetmek", "terör örgütüne para toplamak", "kamu malına zarar vermek", "usulsüz işe almak" ve "devleti zarara uğratmak" suçlamaları yöneltiliyor. 

Çoğu TÜBİTAK'a bağlı Marmara Araştırma Merkezi (MAM) görevlisi 28 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartılmış, gözaltına alınan 17 kişiden 3'ü emniyetten serbest bırakılmıştı.

AA

Okunma Sayısı: 1387
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı