"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tüm kamu görevlilerini dahil edin

01 Temmuz 2022, Cuma 19:14
Büro Memur-Sen, 4 meslek grubuyla sınırlı tutulan 3600 ek gösterge düzenlemesine karşı 81 ilde tam gün iş bırakma eylemi yaptı.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, “Şef kadroları dahil 3600 alamayan tüm kamu çalışanları adına düzenleme Meclis’ten geçene kadar mücadeleye devam ediyoruz ve bundan sonra da devam edeceğiz. TBMM’ye sesleniyoruz. İtirazlarımızı dikkate alın, revize edilen ancak bizler için yeterli olmayan bu düzenleme için taleplerimizi yerine getirin. 3600 Ek Gösterge düzenlemesine tüm kamu görevlilerini dahil edin” dedi.

Ankara - anka

***

Okumak için tıklayınız:

Ek gösterge bir işe yaramayacak
Memurlar itiraz etti
3600 ek gösterge: Eşitsizlik devam edecek
Bakanlıktan 3600 ek gösterge düzenlemesinin detaylarına ilişkin açıklama
3600 ek gösterge tepkisi: Kazanç yok, kayıp var

 

Okunma Sayısı: 1457
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı