"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tunceli’de fark edilen patlayıcı imha edildi

10 Şubat 2016, Çarşamba 17:49
Tunceli’de güvenlik güçleri tarafından PKK’ya yönelik sürdürülen operasyonda yola döşendiği tespit edilen patlayıcı güvenlik güçleri tarafından imha edildi.

Tunceli’de PKK’ya yönelik başlatılan kış operasyonu sürüyor. Hozat 51. Motorize Piyade Tugay Komutanlığı ve 4. Komando Tugayı tarafından Ovacık ilçesi kırsalında yerleri tespit edilen PKK’lı gruplara yönelik hava ve kara operasyonu gerçekleştirildi. Çok sayıda kar elbiseli jandarma özel harekat timleri sabah saatlerinde Tunceli-Ovacık yolu üzerinde bulunan Venk köyü mevkiinde ve yol boyunda operasyon düzenledi. Kobra helikopterlerin havadan destek verdiği ve zaman zaman PKK’lıların sığınakları olduğu tahmin edilen alanlar yoğun bombardımana tutuldu.

YOLA DÖŞENMİŞ PATLAYICI İMHA EDİLDİ

Tunceli-Ovacık karayolu üzerinde bulunan Venk mevkiinde gerçekleştirilen operasyonda PKK’lılar tarafından önceden yola döşenmiş patlayıcı, bomba imha ekipleri tarafından tespit edildi. Karayolu kısa süreliğine trafiğe kapatılarak bomba imha edildi. Dedektör köpeklerinde katıldığı operasyonda Skorski helikopterler ise stratejik alanlara jandarma özel harekat timleri indirdi. Bölgede operasyonlar sürüyor.

Okunma Sayısı: 692
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı