"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tunceli'den acı haber: 1 şehit, 2 yaralı

12 Ağustos 2017, Cumartesi 10:26
Tunceli merkez Çiçekli Köyü kırsalında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Merkez Çiçekli Köyü kırsalında operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerine, saat 23.00 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı. Açılan ilk ateşte 3 asker yaralandı. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Bölgeye takviye olarak jandarma özel harekat timleri sevk edilirken, çatışma bölgesinden helikopterle alınarak Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralı askerlerden biri, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı 2 askerin tedavisi sürüyor.

Çatışmanın ardından teröristlerin kaçtığı alan, Fırtına obüsleriyle yoğun ateş altına alındı. Bölgede başlatılan hava destekli geniş çaplı operasyonun devam ettiği belirtildi.

Tunceli Valiliği; Yaralı 2 askerin durumu iyi

TUNCELİ Valiliği, merkez Esenyurt Mahallesi bölgesinde dün gece düzenlenen operasyon sırasında teröristlerle çıkan Astsubay Başçavuş Mehmet Yılmaz'ın şehit düştüğü çatışmada, yaralı 2 askerin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Tunceli Valiliği, gece yarısı 1 askerin şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı çatışma ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Tunceli Merkez Esenyurt Mahallesi bölgesinde Tunceli İl Jandarma Komutanlığımızca  icra edilen operasyon esnasında; bir grup teröristle sıcak temas sağlanmış, çıkan çatışmada 1 kahraman askerimiz şehit olmuş, 2 kahraman askerimiz de hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralı askerlerimizin tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları iyidir. Bölgede kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonlara devam edilmektedir. Şehidimize Allah’tan Rahmet diliyoruz. Kederli ailesinin ve milletimizin başı sağolsun."

DHA

Okunma Sayısı: 1701
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • haldun

    12.8.2017 10:39:24

    hani 16 nisan geçeli 4 ay geçti ne değişti mücahidler(!).17 nisanda terör bitecek ekonomi şaha kalkacak eğitim zirve yapacak hastalar yatağında fişek gibi zıplayacak şifa bulacaklardı.kurtla kuzu yanyana hayat süreceklerdi.Müslüman da yalan söyler mi?Hani o yüce peygamber asla demişti ya.KİMİ SİYASETLERİNDE dinsizlik uygularken kimisi de dinin mukaddes değerlerini kirli siyasetlerine alet ve basamak yaparlar.Allahım kirli siyasetten sana iltica ediyoruz sen bizi muhafaza EYLE .

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı