"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tunçmatik Mini Charge Powerbank ile annenizi sevindirin

02 Mayıs 2016, Pazartesi 16:58
Tunçmatik, çanta ve cepte rahatlıkla taşınabilen Mini Charge Powerbank serisine eklediği yeni modelleriyle ihtiyaç duyulan her kapasitede çözüm sunuyor.

Anneler Günü'nün yaklaştığı şu günlerde herkesi hediye heyecanı sardı. Teknolojiyi yakından takip eden annelerimiz için, hediye alternatifleri arasında ilk sırada mobil şarj cihazları yer alıyor. Sürekli iletişim halinde olmak, şarj sıkıntısı çekmek istemeyen anneler için, Türkiye’nin 47 yıllık enerji çözümleri markası Tunçmatik'in; Mini Charge serisinde yer alan 2000, 4000, 5000 mAh kapasiteli seçenekleri çok iyi bir alternatif.

Tunçmatik, piyasaya sunduğu ve büyük ilgi gören Mini Charge Powerbank - mobil şarj cihazına ait tüm modellerin, siyah, beyaz, turuncu, kırmızı, mavi ve yeşil olmak üzere 6 farklı renk seçeneği bulunuyor. Elektronik cihazlarını dilediği yerde şarj edebilmenin rahatlığına kavuşacak olan annelerimiz, Mini Charge serisinin sahip olduğu aşırı akım, aşırı voltaj, düşük voltaj, aşırı sıcaklık ve kısa devre koruma özellikleri ile aynı zamanda değerli mobil cihazlarını koruma altına da almış olacak.

Mini Charge 2000 mAh kapasiteli modeli 65gr, 4000, 5000 mAh modeller ise 129 gr ağırlığında ve 300 defa şarj etme kapasitesine sahip.  Mini Charge serisinin tüm modellerini, Türkiye’nin önde gelen bilişim dağıtıcıları, teknoloji mağazaları, yapı marketlerinde ve Tunçmatik’in online satış mağazası shop.tuncmatik.com adresinde bulabilirsiniz.

Haber Merkezi

Etiketler: tunçmatik
Okunma Sayısı: 1851
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı