"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Türk askeri Suriye'ye girdi" iddiası!

14 Şubat 2016, Pazar 20:42
Türkiye, Suriye sınırı yakınındaki YPG pozisyonlarını vururken, Şam'dan bir açıklama geldi.

Suriye Dışişleri Bakanlığı BM'ye bir mektup yazdı. İddiaya göre Türkiye'den 100 kişilik silahlı bir grup Suriye topraklarına girdi. 

Reuters haber ajansına göre Şam hükümeti, Türk kuvvetlerinden 100 kişilik silahlı bir grup Cumartesi günü komyonetlerle birlikte Suriye'ye girdiğini açıkladı. Kamyonetlerde ağır makineli silahların olduğu belirtildi.

Suriye Dışişleri Bakanlığı da Kilis'in karşısındaki Beb es Salame Sınır Kapısı'ndan da, Azez bölgesine silah ve cephane yardımının da sürdüğü öne sürdü.

BAKAN YILMAZ İDDİAYI YALANLADI

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, (Suriye'ye 100 Türk askeri girdi iddiası)'nın doğru olmadığını belirtti.

Etiketler: suriye, asker, şam
Okunma Sayısı: 5299
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    15.2.2016 05:20:46

    SURİYE de iç savaşa asla ve asla ÜLKEM MÜDAHALE ETMEMELİDİR. SENARYONUN TAMAMLANMASI için SURİYE ye askeri müdahaleye teşebbüs etmemizi isteyenler hem ülkemizin menfaatlerine hem din kardeşliğine DİNAMİT ATMAKTIR istemektedirler. Eğer yapabiliyorsak CİDDİ,DÜRÜST VE DOĞRU olarak barış sağlanmasını temin etmektir.DİPLOMASİ DİPLOMASİ DİPLOMASİİ.

  • Temel Muh

    14.2.2016 23:40:47

    Ya Hu! Suriye de kimin askeri yok ki? Türkiye'nin orda askeri olmasa hata olur. Dinsiz din düsmani marksist PKK ve ayni zehiri insanliga serpen uzantilara karsi TEK Türkiye var orda gerisi artist ABD, Rusya Fransa bunlar birbirini isirmazlar. Daha olmazsa elit Türk askerleri Rus üssüne sabotaj düzenleyip ucaklarini imha etmeli! Rusya Suriye'den defedilmeli bunu ancak Türkiye becerebilir!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı