"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türk jetleri bomba yağdırdı

03 Ağustos 2015, Pazartesi 21:00
Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü’nden kalkan uçaklar PKK hedeflerine bomba yağdırdı.

Türk Hava Kuvvetleri bir gün aradan sonra bugün Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik yeni bir hava operasyonu gerçekleştirdi.

Karabulak Jandarma Karakolu önünde 2 ton bomba yüklü traktörün havaya uçurulması sonucu şehit düşen Medet Mat ve Mansur Cengiz ile Mardin Midyat’ta mayın saldırısında şehit olan er Barış Akkabak’ın adına düzenlenen operasyona Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü’nden havalanan 10 F-16 katıldı. 

Öğleden sonra yapılan ve 3 saat süren operasyonda Kuzey Irak’ta başta Kandil olmak üzere değişik bölgelerde PKK’ya ait mağara, sığınak ve mühimmat depoları bombalandı. PKK hedeflerinin lazer güdümlü bombalarla imha edildiği bildirildi.

AA

Okunma Sayısı: 1966
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet Özkılınç

    4.8.2015 11:30:42

    Yücel Çakmaklı' nın Küçük ağa dizisinde Çolak Salih (Fikret Hakan) "Hucum dediler hucum ettik ileri dediler ileri gittik geri dediler geri gittik sonra yenildik dediler geldik" manasında repliği vardı onu hatırlatıyor gelen haberler.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı