"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türk Telekom’da o yöneticiler görevden ayrıldı

12 Ağustos 2016, Cuma 09:50
Darbe girişimi sonrasında gözaltına alınan isimlerden olan Erkan Akdemir ve Coşkun Şahin’in Türk Telekom Grubu’ndaki görevlerinden ayrılma kararı aldıkları açıklandı.

Türk Telekom Bireysel İş Birimi Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir ile Türk Telekom Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin'in görevlerinden ayrıldığı bildirildi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre şirketin üst yönetiminde değişikliğe gidildi. Buna göre Erkan Akdemir ile Coşkun Şahin'in Türk Telekom'daki görevlerinden ayrılma kararı aldıkları kaydedildi.

Bu kapsamda Erkan Akdemir tarafından yürütülen Bireysel İş Birimi CEO'luğu pozisyonu kaldırılırken, şu anda bu pozisyona doğrudan bağlı olarak görev yapan tüm birimler Türk Telekom CEO'su Rami Aslan'a bağlandı.

Coşkun Şahin'in de görevlerinin Rami Aslan tarafından üstlenilmesine karar verilirken, bu pozisyona en kısa zamanda atama yapılacağına vurgu yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rami Aslan, "Türk Telekom grup şirketlerinin müşteri odaklı entegrasyonu ve transformasyonu yolunda önemli başarılar elde edilmesini sağlayan değerli çalışmaları ve katkıları için Erkan Akdemir ve Coşkun Şahin'e teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Etiketler: türk telekom
Okunma Sayısı: 1677
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı