"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türk ve Yunan savaş gemileri burun buruna geldi

21 Şubat 2017, Salı 21:11
​Bodrum ilçesi açıklarındaki Kardak kayalıkları önünden yakın seyreden Türk ve Yunan savaş gemilerinin burun buruna geldiği, aralarına Türk sahil güvenlik botunun girdiği anları kameralar da görüntüledi.

Kardak krizinin 21'inci yılı nedeniyle, Türk sahil güvenlik birimleri ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş gemilerinin bölgedeki devriye çalışmaları sürüyor.

Her iki ülkenin sahil güvenlik botları sabah saatlerinden itibaren bölgede devriye görevlerine devam etti.

Bölgede sıcak saatler

Akşam saatlerinde bölgede bekleyen Türk sahil güvenlik birimlerinin Kardak kayalıkları önlerinden hızla gelen bir Yunan sahil güvenlik botunu fark edip müdahale etmesinin ardından, bölgede sıcak dakikalar yaşandı.

Türk ve Yunan savaş gemileri, olayın yaşanmasından kısa süre sonra Kardak kayalıklarına yakın bölgede devriye yaptı. Çok yakın seyrettiği gözlenen iki ülkenin savaş gemilerinin arasına Türk sahil güvenlik botunun girdiği görüldü.

Bir süre sonra Türk savaş gemisi Bodrum istikametine ilerlerken, Yunan savaş gemisinin de Yunanistan açıklarına döndüğü gözlendi. Türk savaş gemisinin seyri sırasında bir Yunan sahil güvenlik botu da gemiyi yakından takip etti.

AA

Okunma Sayısı: 1211
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Özgür Ruh

    21.2.2017 22:09:44

    Bu Kardak Kayalıkları olmasa ne yapardık acaba. Bu kayalıklar Türkiye'nin abluka altına alındığı hissini uyandırmak için daha önceleride kullanılmıştı. Dış tehdit var eeee öyleyse içerdeki zulüm hoş görülmeli dimi ya

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı