"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Turkcell'den Ensar Vakfı açıklaması

24 Mart 2016, Perşembe 19:38
Ensar Vakfı'na sponsor olduğu için eleştirilen Turkcell yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ensar Vakfı'na sponsor olduğu için eleştri yağmuruna tutulan Turkcell yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kurumdan yapılan açıklamada yaşanan olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını ve sorumluların gereken cezaları almaları gerektiği belirtildi.

Turkcell'den yapılan açıklamada;

"Türkiye'nin Turkcell'i olarak, bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın eğitimini desteklemek amacıyla bugüne kadar çok sayıda projeye imza attık.

EĞİTİM BURSU SAĞLADIK

Onbinlerce gencimize umut ışığı olan, geleceğe daha güvenle yürümelerini sağlayan Kardelenler, Van İçin Türkiye Kumbarası, Engelsiz Eğitim, Gönül Köprüsü gibi projeler, milyonlarca insanımızın da takdirini ve gönlünü kazanmıştır. Tüm bu projelerle 16 yıl boyunca kesintisiz olarak 100 binin üzerinde eğitim bursu sağladık.

HERHANGİ BİR VAKFI DEĞİL EĞİTİMİ DESTEKLİYORUZ

Saygıdeğer kamuoyumuzun bilmesini isteriz ki, doğrudan öğrencilerimize giden burslarla, biz herhangi bir vakfı, derneği veya sivil toplum kuruluşunu değil, öğrencilerimizin eğitimini destekliyoruz.

SORUMLULAR CEZALANDIRILSIN

Son günlerde açığa çıkan olaylar, toplumumuzu olduğu gibi bizi de üzmüştür. Sorumluların gereken cezaları almaları bizim de en kuvvetli dileğimizdir.

ÖĞRENCİLERE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Bununla birlikte, ülkemizin geleceğinin garantisi olan gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz" denildi.

Etiketler: ensar vakfı, turkcell
Okunma Sayısı: 2175
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı