"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye 12 Eylül'de bile böyle baskı görmedi!

28 Ekim 2015, Çarşamba 16:04
Marmara Sanayici ve İşadamları Derneği (MARSİAD) Genel Başkanı Bahri Odabaş, Koza İpek Grubu'na ait TV kanallarına polisin gazlı ve kapı kırarak yaptığı baskına tepki gösterdi

Odabaş, "Türkiye, 12 Eyül'de bile böyle baskı, zulüm ve işkence görmedi." dedi.

Odabaş, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de son günlerde akla ve hayale gelmeyen akıl ve mantıkla izah edilemeyecek olaylar yaşandığını söyledi.

Odabaş, şunları kaydetti:

"Hukuk, adalet, yasalar, rafa kalkmış. Devlete eşkıyalık yaptırılıyor. Bunu yaptıranlar tarihe kara leke olarak geçecek, nesilleri ömür boyu bu utançları yaşayacak. Malum kişi ve kişilere sesleniyorum: Bu ülkeye bir şeyler verdiniz, fakat verdiğinizin binlerce katını aldınız artık verdiğinizi milletin burnundan fitil fitil getirmeye çalışıyorsunuz ancak bedelini hem dünyada ve hem de ahirette çok ağır bir şekilde ödersiniz.

Seçime birkaç gün kala bu hareketi yapma cesaretini gösterenler ya aklını kaybetmiş veya seçimin dışında, halkın iradesinin dışındaki bir gücü eline geçirdiğini zannediyor ve o güçle diktatörlüğünü devam ettireceğini zannediyor. Buradan tüm halkımıza sesleniyorum olayları sağduyu ile değerlendirip ülkemizin daha fazla tahribata uğramaması için 1 Kasımda sandığa giderek ülkemizin geleceğine oy vererek ülkemizi hak etmediği duruma sokanlardan bu güzel ülkemizi ve milletimizi kurtarmalarıdır."

Okunma Sayısı: 2184
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı