"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye bir terör kuşatmasıyla karşı karşıya

18 Ekim 2017, Çarşamba 13:38
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 40. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizdeki 50 bini aşkın muhtarımızın tamamıyla bir araya gelmek üzere çıktığımız bu yolda 20 bine yaklaştık. Hedefimiz 2019 yılının Kasım ayına kadar tüm muhtarlarımızla bir araya gelmiş olmaktır. Milli iradeye saygı duymayanlar Cumhurbaşkanına yaptıkları saygısızlığı aynısını muhtarlarımıza da yapıyorlar.  Ellerinden gelse bizleri 1 dakika bu hizmet makamlarında tutmazlar"dedi.

Muhtarlar toplantımızın 40'ıncısı ile sizlerle birlikteyiz. Ülkemizdeki 50 bini aşkın muhtarımızın tamamıyla bir araya gelmek üzere çıktığımız bu yolda 20 bine yaklaştık. Hedefimiz 2019 kasım ayına kadar tüm muhtarlarımızla bir araya gelmiş olmaktır. 2019 kasımı sonrasında da toplantımızı sürdüreceğiz. 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü şimdiden tebrik ediyorum. Milli iradeye saygı duymayanlar Cumhurbaşkanına yaptıkları saygısızlığı aynısını muhtarlarımıza da yapıyorlar.  Ellerinden gelse bizleri 1 dakika bu hizmet makamlarında tutmazlar. Bu makamların hepsi geçici. Gün gelecek bu görevleri bırakacağız. Dünya bizi biz dünyayı bırakacağız. Ne cumhurbaşkanı, ne meclis başkanı demeyecekler, er kişi niyetine diyecekler. Biz bütün bu kuşatmanın görünürdeki aktörleri olan terör örgütlerini iyi bileceğiz. Onların arkasında farklı emelleri olan farklı güçler var. Biz ne teslim olduk, ne dağıldık. Dimdik ayakta durduk. Tek bir adım dahi geri adım atmadık. Bizim inancımız da Hakk'a ram olmak, halka güvenmek vardır. İstiklalimizden ve istikbalimizden asla taviz vermeyiz. 

'BU İHANETİ YAPANLARIN HİÇBİRİ RAHAT YÜZÜ GÖRMEYECEK'

Ülkemizde darbeler, her şeyden ve herkesden önce millete karşı gerçekleştirilmiştir. 15 Temmuz'da yaşadığımız ihanet teşebbüsünün hedefi de milletimizdir. 15 Temmuz'da hainler emellerine ulaşamadılar ama biz tıpkı Çanakkale'de, İstiklal Harbi'nde olduğu gibi birliğimizi bir kez daha perçinledik. Tüm caniliğine, tüm alçaklığa rağmen başarısız olan bu hainler şimdi adalet önünde hesap veriyor. Davalarda suçlu bulunan herkes ihanetinin derecesine göre cezasını alıyor. Yurt dışına kaçmış olanları da asla kendi hallerine bırakmayacak, hakettikleri cezaya çarptırılana kadar peşlerinde olacağız. Bu ihaneti yapanların hiçbiri rahat yüzü göremeyecek. 

Türkiye, sadece FETÖ'ye değil, PKK'sından, DEAŞ'ına kadar envai çeşit terör örgütü ile mücadele ediyor. Türkiye bir terör kuşatması ile karşı karşıyadır. 

AA

Okunma Sayısı: 1622
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fatih

    19.10.2017 04:36:18

    Korku imparatorluğu dedikleri şey bu olsa gerek !

  • nasuhi

    18.10.2017 17:47:30

    sebeb olanlar utansın,4 sene boyunca çözüm adı altında pkk' ya hendek kazdıranlar düşünsün,suriyede cuma namazı kılacağız diyenler düşünsün,barzani hainini oylarını artırmak için meşrulaştıranlar düşünsün.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı