"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye'de deizmin yükselmesinin sorumlusu AKP

29 Eylül 2018, Cumartesi 16:08
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Türkiye'de deizmin yükselmesinin sorumlusunun AKP olduğunu iddia etti.

Halk TV'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan CHP kontenjanından TBMM'ye giren Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman, en büyük vazifelerinin AKP'nin İslamı temsil etmediğini insanlara anlatmak olduğunu söyledi.

Karaduman, AKP'nin dine ihanet ettiğini ileri sürerek deizmin yaygınlaşmasını iktidara bağladı.

Karaduman şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda siyasi iktidarın İslamı temsil etmediğini insanlara anlatabilmek bizim en büyük vazifemiz, insanlar Müslümanların hırsızlık yapmasını yolsuzluk yapmasını ranta ihaleye bulaşmasını lüksün şatafatın içinde yaşamasını aslında o dinin menşei olarak algılıyor ve dinden uzaklaşma var. Bu aslında dine yapılabilecek en büyük ihanettir. Ülkede gençlerin deizme kaymasıyla alakalı süreçlerin yegane sebebi hükümetin İslamı yanlış bir şekilde temsil etmesidir. Türkiye'de ne hazindir İslami olarak çalışma yapan bütün kurumların iktidarın yanında bu kadar haksızlığa bu kadar yolsuzluğa rağmen yer alması son derece üzücü.

Okunma Sayısı: 3002
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı