"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye genelinde operasyon: Aranan 1586 kişi yakalandı

25 Mart 2018, Pazar 17:24
Emniyet Genel Müdürlüğünden (EGM) yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde Türkiye genelinde 2 bin 978 ekip ve 7 bin 764 personelin katılımıyla aranan kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda cinayetten 31, hırsızlıktan 226, yaralamadan 159, cinsel suçlardan 163, yağmadan 48, dolandırıcılıktan 52, uyuşturucu ticaretinden 49, Gülen Hareketi üyeliği iddiasıyla 6 kişi ile diğer suçlardan aranan toplam bin 586 kişi yakalandı.

Şüphelilere ait 3 bin 622 adreste yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 4 av tüfeği, 324 mermi, 59 av tüfeği fişeği, bir çalıntı motosiklet, bir kesici alet ile bir kurusıkı tabanca ele geçirildi.

AA

Etiketler: egm, operasyon, gözaltı
Okunma Sayısı: 2574
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı