"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye insani yardımda dünya birincisi

07 Ekim 2015, Çarşamba 13:48
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin gelirine oranla en çok insani yardım yapan ülkeler arasında ilk sırada yer aldığını söyledi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Servisçiler Odası'nın öğrenci servis şoförlerine yönelik toplantısı, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (AESOB) yapıldı. Toplantıya Dışişleri eski Bakanı ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Semra Bekar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cem Gencer ve servis şoförleri katıldı.

TÜRKİYE İNSANİ YARDIMDA İLK SIRADA 

Son günlerde Avrupa ülkelerinin mülteciler konusunda çekinceli davrandığını dile getiren Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye, dünyaya şefkat gösteriyor. Bugün dünyanın neresinde bir mağdur varsa Türkiye onun yanındadır. Dünyada 194 ülke var. Yılda 2 milyar dolara yakın insani yardımla Amerika ve İngiltere'den sonra 3'üncüyüz, ancak gelirine oranla insani yardım sıralamasında dünya 1'incisiyiz" diye konuştu. Balkan ve Kafkas ülkelerinin 1 asırdır Türkiye'yi beklediklerini söyleyen Çavuşoğlu, "Artık yurt dışındaki soydaşlarımız, akrabalarımızın yanlarına gidiyoruz. Bu da bizim insanlığımızı gösterir" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 1082
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı