"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bitsin artık şu resmi törenler

28 Ekim 2014, Salı 15:08
İstanbul'u yönetenler çelenk koyacak diye çocuklar soğukta bekletildi.

Televizyonlarda, toplantılarda, mting alanlarında hemen her gün "Yeni Türkiye" sloganları atılırken, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ortaya çıkan tablo bu mu "Yeni Türkiye" dedirtti. Her milli bayramda yapılan anlamsız törenlerden biri de Cumhuriyet Bayramı için yapıldı. Taksim Cumhuriyet Anıtı önüne çelenk koyarak Cumhuriyet'in 91. yıloını idrak ettiğini zanneden yöneticiler o saatlerde sınıflarında olması gereken öğrencileri 1 saat soğukta bekletti. 

 

Japonya’ya tören satsak; onlar bize tren satsa...

 

Soğuk havaya rağmen montları çıkartıldı

Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve diğer parti temsilcileri ve yetkililer katıldı. Tören öncesi alanda askerler, sivil bürokratlar ve öğrenciler de geldi. Törende en fazla dikkat çeken ise Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri oldu. Tören alanına yaklaşık bir saat önce getirilen öğrencilerin soğuk havadan olumsuz etkilendikleri gözlendi. Anıtın önünde bekletilen öğrencilere, Vali Şahin ve diğer protokol üyeleri geldikten sonra üzerlerindeki montlarını çıkarmaları söylendi. Bazı öğrencilerin üzerindeki kıyafetlerin de ince olduğu görüldü. Vali Şahin ve diğer protokol üyeleri alanda kabanla bulunurken çocuklara montsuz kabansız tören yaptırılması dikkat çekti. Tören protokol üyelerinin çelenk koymalarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı okunduktan sonra tören sona erdi. Soğuk havada bekletilen çocuklar ise geldikleri araçla alandan ayrıldı. 

Fotoğraflar / cihan

Okunma Sayısı: 2402
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı