"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Türkiye’yi Temiz Tut"a klip çekildi

24 Mayıs 2019, Cuma 15:35
Bu slogan İngiliz asıllı ve yazlarını Fethiye’de geçiren Mick Scarsbook’a ait.

Türkiye’de çevrenin kirletilmesine kayıtsız kalamayan Mick, çevre terörüne dur demek için dikkat çekici bir video çekmiş ve milyonların gönlüne girmeyi başarmıştı. Acıbadem Kolejinde Müzik Öğretmenliği yapan Özgür Şanlı, çevre dostu Mick’in feryadına kayıtsız kalamadı ve “Mick Amca” isimli bir beste yaptı. Klibin yönetmenliğini Acıbadem Okullarında kodlama ve robotik öğretmenliği yapan Sami Epbaygün yaptı. Acıbadem Okulları bünyesinde çekilen klipte öğrenciler rol oldı. Özgür Şanlı, klibi facebook sayfasında paylaşırken "59. yaşına bastığını öğrendim Mick Scarsbrook iyi ki varsın, iyi ki Türkiye seni tanıdı. Umarım sana güzel bir doğum günü hediyesi olmuştur. Doğum günün kutlu olsun Mick" diye not düştü.

İstanbul-Yeni Asya

Haber Merkezi

Etiketler: Türkiye, çevre, temizlik
Okunma Sayısı: 1597
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı