"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkler, teröre karşı Suriye’de

25 Aralık 2018, Salı 19:09
Rusya’nın BM Cenevre Ofisi Daimi Temsilcisi Gennadiy Gatilov, Moskova’nın Türk güçlerinin Suriye’nin kuzeyinde Kürt gruplara karşı harekete geçirilmesini terör tehdidi ile bağlantılı geçici bir adım olarak gördüğünü söyledi.

İzvestiya’ya konuşan Gatilov, kendisine yöneltilen ‘Rusya’nın Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna operasyon yapma planını nasıl değerlendirdiği’ sorusunu “Kürt meselesi Suriye’deki siyasi mozaik içerisinde çok hassas bir konu. Türkiye’nin ülkenin kuzeyinde görev yapması ulusal güvenlik endişesi ve terör tehdidi ile bağlantılı geçici bir olay” diyerek yanıtladı. Sputnik’in haberine göre, “Bu endişenin ne kadar haklı olup olmadığı konusunda muhakeme yapmayacağız” diyen Gatilov “Ankara’nın Suriye’nin toprak bütünlüğünü tam anlamıyla desteklediğini biliyor ve bu konuda güvenmemek için bir dayanak görmüyoruz. Türkiye’nin Suriye ile uzun bir sınırı var, bu nedenle güvenlikle ilgili tehditlere karşı belli tepkileri mevcut, özellikle de terör emareleri söz konusuysa” değerlendirmesinde bulundu.

Okunma Sayısı: 1078
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı