"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkmenler için hazırlanan yardım tırı dualarla Suriye'ye uğurlandı

08 Kasım 2016, Salı 14:51
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Suriye'de savaşın neden olduğu zorluklarla mücadele eden Türkmenlere kışlık kıyafet gönderdi.

BTSO'dan yapılan açıklamaya göre, odanın hizmet binasının önünde düzenlenen törende konuşan Oda Meclis Başkanı Remzi Topuk, Suriye'de milyonlarca insanın savaş ve göçle mücadele ettiğini belirtti.

Türkiye'nin ateş çemberinin içinde hayatta kalma mücadelesi veren mazlumların umudu olmayı sürdürdüğünü ifade eden Topuk, şunları kaydetti:

"Türkiye, tüm dünyaya insanlık dersi veren güçlü bir yapıya sahip. Bursa iş dünyası olarak savaşın zorlukları ve kış mevsiminin ağır şartlarıyla hayata tutunmaya çalışan insanların yanında olmak adına bir kampanya başlattık. Savaş ve gözyaşıyla mücadele eden Türkmen kardeşlerimizin zorlu kış şartlarında yanlarında olduk. BTSO önderliğinde başlattığımız yardım kampanyası ile bir tır dolusu kışlık giysi, Türkmen kardeşlerimizin sadece bedenlerini değil, yüreklerini de ısıtacak. BTSO olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sosyal sorumluluk projelerine liderlik etmeyi sürdüreceğiz."

Törenin sonunda, Bursa iş dünyası tarafından hazırlanan yardım tırı dualarla Suriye'ye uğurlandı.

AA

Etiketler: suriyeli, türkmen
Okunma Sayısı: 1023
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı