"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türksat ile ÖSYM arasında önemli iş birliği

28 Nisan 2016, Perşembe 19:19
Türksat AŞ ile ÖSYM'nin işbirliğiyle kullanıma açılan tek şifreyle giriş uygulaması, e-Devlet Kapısı kullanıcılarının, ayrı bir şifreye ihtiyaç duymaksızın, ÖSYM sistemlerine girişini sağlayacak.

Türksat AŞ ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) işbirliğiyle kullanıma açılan tek şifreyle giriş uygulaması, e-Devlet Kapısı kullanıcılarının, ayrı bir şifreye ihtiyaç duymaksızın, ÖSYM sistemlerine girişini sağlayacak.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, söz konusu hizmet, e-Devlet kapısı kullanıcılarının Türksat tarafından sunulan güvenilir kimlik doğrulama altyapısından geçerek, ÖSYM sistemlerine ulaşmalarına ve sahip oldukları yetkiler çerçevesinde söz konusu sistemleri sorunsuz kullanabilmelerine imkan veriyor.

Bu kapsamda 27 milyonun üzerinde e-Devlet kapısı kullanıcısı, ÖSYM sistemlerine 7 gün 24 saat doğrudan erişebilecek.

e-Devlet Kapısı kullanıcıları söz konusu ÖSYM sistemlerine e-Devlet şifresinin yanı sıra, e-imza, mobil imza ve dağıtımı devam eden yeni kimlik kartları aracılığıyla da giriş yapabilecek.

AA

Etiketler: türksat, ösym, e - devlet
Okunma Sayısı: 1507
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı