"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ulaştırma Bakanı Turhan: Kazalarda TCDD'nin suçu yok

06 Ocak 2019, Pazar 10:41
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, tren kazalarında TCDD'nin kusurunun bulunmadığını söyledi.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in ölümlü tren kazalarına ilişkin soru önergesine cevap veren Turhan, 2018 yılında meydana gelen 8 ölümlü kazadan, tahkikatı tamamlanan dördünde TCDD'nin kusurunun bulunmadığını belirtti.

Cumhuriyet'in haberine göre Bakan Turhan, hemzemin geçitlere yönelik iyileştirme çalışmaları sonucunda 2003 yılı öncesine göre kaza sayısında yüzde 88, ölü sayısında ise yüzde 76 oranında azalma olduğunu söyledi.

Turhan'ın cevabını değerlendiren CHP'li Özel, "Tahkikatı tamamlanan 4 kazada TCDD'nin kusurunun bulunmamış olması, yapılan tahkikatların ne kadar güvenilir olduğu sorusunu akıllara getirmektedir. Bakanlık, adeta hatayı ölenlere atmıştır" ifadesini kullandı.

 

Okunma Sayısı: 1660
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    6.1.2019 11:27:10

    Kabahat vatandaşta kardeşim. Binmeyin, ölmeyin. Daha ne yani!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı