"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ülkesine geçen Suriyeli sayısı 33 bini aştı

18 Ağustos 2018, Cumartesi 19:25
Kurban Bayramı’nı ülkelerinde geçirmek için Kilis Valiliği’nin online randevu sistemine başvuru yapıp Öncüpınar Sınır Kapısı’na gelen Suriyeliler, geçişlerin son günü olan bugün, uzun kuyruk oluşturdu.

Kurban Bayramı dolayısıyla ülkelerine gitmek isteyen Suriyeli sığınmacılar, geçişlerin son günü olan bugün, Kilis’teki Öncüpınar Sınır Kapısı’nda yoğunluk oluşturdu. Kurban Bayramı’nı ülkelerinde geçirmek için Kilis Valiliği’nin online randevu sistemine başvuru yapıp Öncüpınar Sınır Kapısı’na gelen Suriyeliler, geçişlerin son günü olan bugün, uzun kuyruk oluşturdu.

Sabah saatlerinden itibaren işlemleri yapılan Suriyeliler, ülkelerine geçiş yapmayı sürdürdü. Yaşlı ve hastalara öncelik verilen geçişler sırasında çocuklara da eksik aşıları yapıldı. Geçişlerin son günü dolayısıyla yoğunluk yaşanan sınır kapısında işlem yaptırıp, ülkesine geçen Suriyeli sayısının 33 bini aştığı açıklandı. Suriyelilerin bugün mesai bitimine kadar geçiş yapabileceği, 31 Aralık’a kadar ise dönmeleri gerektiği belirtildi.

 

DHA

Etiketler: Suriye, bayram, Kilis
Okunma Sayısı: 983
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı