"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uludağ’ın kardeşine gece yarısı gözaltı

06 Mayıs 2018, Pazar 21:36
Olağanüstü Hal (OHAL) ile çıkarılan KHK’yla işinden ihraç edilen ve Almanya’da oturum alan eşine kavuşmak için Meriç’i geçerek Atina’ya ulaşan Esma Uludağ (35) geçirdiği felç ve kalp krizi sonucu vefat etmişti.

Esma Uludağ’ın eşi Mehmet Ali Uludağ eşi adına açtığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerinin eşinin cenazesini beklemeden gece yarısı kardeşi Mutlu Uludağ’ı ters kelepçe ile gözaltına aldığını duyurdu. “Acım daha fazla katlandı diyen Uludağ, “İki tane abim var Biri 1996 yılında bu ülke için canını veren Şehit Veli Uludağ. Diğer abim Mutlu Uludağ’ı şimdi gözaltına almışlar. Gecenin 01.00 inde evine baskın yapıp ters kelepçe ile kelepçeleyerek bu saatte gözaltına alınmasına sebebi ne olabilir?”ifadelerini kullandı. 

Etiketler: esma uludağ, gözaltı, ohal, khk
Okunma Sayısı: 8806
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı