"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ulusoy'un sabah namazında durmasından rahatsız oldular

21 Haziran 2015, Pazar 13:08
Dün gece Ankara'ya yolcu taşıyan Ulusoy'a ait otobüs İlim Yayma Cemiyeti'nde sabah namazı 'mola'sı verdi.

%99'u Müslüman olan bir memlekette otobüs firmalarının namaz vakitlerini ve yolcuların namaz hususundaki hassasiyetlerini dikkate alarak sabah namazı molası vermesi, bir kesimi rahatsız etti.

Sol Haber Portalı, alkışlanması ve tebrik edilmesi gereken bu haberi "yolcular tepki gösterdi" şeklinde sundu. Habere göre namaz molasından yaklaşık bir saat önce sahur molası da veren otobüste bulunan yolcular duruma tepki göstermiş. Yolcuların büyük çoğunluğu yaklaşık yarım saat boyunca otobüsün içinde namaz kılmak için ayrılanları beklemiş. Otobüste sahurdan sonra da su servisi yapılmamış.

Böylece yolcuların inançlarının gereğini yerine getirmesinden rahatsızlık duyan hastalıklı zihniyet bir kez daha gün yüzüne çıkmış oldu.

Haber Merkezi

Etiketler: ulusoy, otobüs, namaz, mola
Okunma Sayısı: 3853
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    21.6.2015 15:26:31

    Bozuk zihniyet, her ramazanda aynı pilavı servis etmekten bıkmadı usanmadı. Allah akıl fikir ihsan etsin. Ne var bunda anlamak mümkün değil. Otobüs firması ramazan olmasa da, herhangi bir zamanda ve yerde namaz için durunca elden giden şey nedir? Buna tepki verme ihtiyacının hissedilmesi nasıl bir zavallılıktır? Anlayan var mı? Muhalefet et de ne dersen de, öyle mi? Yuh olsun sizin gibi kendinden habersiz insan müsveddelerine, yuh olsun!

  • HÜSEYİN İLHAN

    21.6.2015 13:24:22

    İnanca saygı gösteren ULUSOY FİRMASINI TEBRİK EDER,devamını ve başarılarını diler,ALLAHDAN KAZASIZ YOLCULUKLAR DİLİYORUM.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı