"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ünlü cerrahlar gözaltına alındı

30 Temmuz 2016, Cumartesi 15:59
Darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen Grubu’na yönelik başlatılan operasyon kapsamında, Türkiye'nin ilk yüz, kol ve bacak nakillerine katılan dünyaca ünlü cerrahlar gözaltına alındı.

Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Akdeniz Üniversitesinde görevli 17 şüpheli daha gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, darbe girişiminin ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma sürüyor.

Sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda 17 akademisyen ve idari personel daha gözaltına alındı.

Bu arada, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince dün gözaltına alınan 150 zanlıdan 20'si, savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Dün gözaltına alınanlarla birlikte 147 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Gözaltındakiler arasında İlahiyat, Güzel Sanatlar ve İletişim fakültelerinin eski dekanları, eski Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi Müdürü, yüz ve kol nakilleri yapan ekipteki bazı profesörlerin de yer aldığı öğrenildi.

 

AA

Etiketler: darbe, cerrah
Okunma Sayısı: 3991
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Emel

    30.7.2016 16:28:47

    Ya kardeşim bunlar nasıl terörist ki doktor öğretmen,avukat ,savcı ,asker,sade vatandaş.Hepsi kamu hizmetinde bulunuyor ,insanlara yardım ediyor ,devlet denetiminde( ve devletteve bugünkü iktidar.) en ünlü cerrah diye başlayan başarılara sahip insanlar.Ortada bir gariplik var.Terörist kimdir? Aklımızı ve vicdanımızı satmayalım

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı