"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ünlü iş adamlarına tutuklama: Kadir Topbaş'ın damadı Kavurmacı da var!

08 Eylül 2016, Perşembe 13:06
15 Temmuz darbe soruşturması kapsamında dün mahkemeye sevkedilen 65 işadamından aralarında Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de bulunduğu 27 işadamı tutuklandı.

İşadamlarının tutuklanma gerekçesi ise "silahlı terör örgütü üyeliği"

20 GÜN SONRA ADLİYEYE SEVKEDİLDİLER

15 Temmuz darbe soruşturması kapsamında, iş dünyasına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 20 gündür gözaltında tutulan, aralarında Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile Güllüoğlu Baklavalarının sahipleri Faruk Güllü ve Nejat Güllü kardeşlerin de bulunduğu 80 iş adamından 65'i dün akşam saatlerinde mahkemeye sevkedildi.

3 mahkeme tarafından sorguları yapılan işadamlarından aralarından Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 27 kişi "Silahlı terör örgütüne üye olmak" gerekçesiyle tutuklandı.

Nejat Güllü'nün de aralarında bulunduğu diğer iş adamları ise "adli kontrol" uygulanarak serbest bırakıldı.

15 İLDE 92 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 15 Temmuz darbe soruşturması kapsamında 15 ilde 92 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Bassavcıvekili İsmail Uçar koordinesince yürütülen 15 Temmuz darbe soruşturması kapsamında 92 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. 

15 ilde başlatılan operasyonlarda 6 general, 43 subay, 32 astsubay, 1 uzman onbaşı, 1 polis memuru, 3 öğretmen, 6 sivil hakkında gözaltı kararı bulunuyor.

DHA

Okunma Sayısı: 4438
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı