"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Utanacaklar mı?

28 Aralık 2017, Perşembe 21:40
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, “Mor Beyin yazılımıyla ByLock’a yönlendirildiği tespit edilen ve farklı illerde tutuklu bulunan yaklaşık 1000 kişinin, haklarında başka hiçbir delil yoksa tahliyesini talep edeceğiz” dedi.

Bu açıklamanın ardından özellikle iktidar yanlısı gazeteciler ve iktidarda bulunan yöneticiler tarafından  mağdurlara dikkat çeken kişilere ağır hakaretler ediliyordu. Kocaman’ın açıklamasının ardından sosyal medya da paylaşım yapan gazeteci ve yazarlar bu kişilere ‘utanacaklar mı?’ sorusunu sordu. O mesajlardan bazıları şöyle; Gazeteci Yıldıray Oğur sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı; “Türkiye’de bu davalara bakıp, bylock’tan tutuklama yapmış binlerce savcı hakim var. Ellerin altında bilirkişiler de vardı. Savcılar sanık lehine de delil toplamakla görevlidir. Bi tanesi bile aylardır, bi avukatın bulduğunu bulamadı, işini kötü yapmak bu, savunulacak bi tarafı yok.”

Etiketler: bylock
Okunma Sayısı: 8943
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ali

    29.12.2017 12:14:04

    Savcılar sanık lehine de delil toplamakla görevlidir. Bi tanesi bile aylardır, bi avukatın bulduğunu bulamadı, işini kötü yapmak bu, savunulacak bi tarafı yok.” AMAÇ CEZALANDIRMAK.ÜFÜRÜKTEN TEYYARE DELİLLER

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı