"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vali Çelik: Silahlı saldırıda komiser yardımcımız şehit oldu

01 Eylül 2015, Salı 20:38
Batman Valisi Azmi Çelik, ilde polislere yönelik düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan polisleri ve sivil vatandaşı hastanede ziyaret edip çıkışta gazetecilere konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

PKK'lı teröristlerin silahlı saldırı sonucu bir komiser yardımcısının şehit olduğunu belirten Vali Çelik, şunları kaydetti: “Hepimizin başı sağolsun. Bir komiser yardımcımız şehit oldu. Bir örgüt elemanı etkisiz hale getirildi. Bir örgüt elemanı da olay yerinde sağ olarak ele geçirildi. Daha sonra yapılan çalışmalarla olayla bağlantılı olduğu düşünülen 2 kişi daha yakalandı. Konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.”

Okunma Sayısı: 1683
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı