"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Valilik yolu açtı, PKK yeniden yola indi

01 Eylül 2015, Salı 14:36
Tunceli Valiliği tarafından 3 günden beri kapatılan Tunceli-Erzincan ve Tunceli-Ovacık karayolunun açılmasının ardından PKK’lı gruplar tekrar yola inerek kimlik kontrolü yapmaya başladı.

Tunceli’de 15 günden beri PKK'lı grubun sık sık yola inip Tunceli-Erzincan ve Tunceli-Ovacık karayolunda yol keserek kimlik kontrolü yapması üzerine Tunceli Valiliği yolun güvenlikli hale getirilene kadar her iki yolun üç gün ulaşıma kapatılacağını duyurarak, ulaşıma kapatmıştı.Sabah saatlerinde Valilik kararıyla tekrar ulaşıma açılan Tunceli-Erzincan ve Tunceli-Ovacık karayolunda PKK’lı gruplar tekrar yola inerek araçları durdurup kimlik kontrolü gerçekleştirdi.

YOL AÇILDI, PKK’LI GRUP KİMLİK KONTROLÜNE BAŞLADI

Tunceli Valiliği'nin kararıyla kapatılan Tunceli-Erzincan ile Tunceli-Ovacık karayolları yeniden sabah saatlerinde ulaşıma açıldı. Yolun ulaşıma kapalı olması nedeniyle bekleyen çok sayıda araç sabah saatlerinde Erzincan yönüne doğru hareket etti.

Tunceli Valiliği vatandaşların güvenliği ve yolun güvenlikli hale getirilmesi amacıyla her iki yolu trafiğe kapatmış ve bölgede operasyon gerçekleştirmişti.Ancak sabah saatlerinde Tunceli Valiliği'nin kararıyla ulaşıma açılan Tunceli-Erzincan karayolunun Zağge mevkii ve Tunceli-Ovacık karayolunun Venk mevkiinde yeniden yola inen PKK’lı gruplar tarafından kimlik kontrolü gerçekleştiriliyor.

Okunma Sayısı: 1559
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı