"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Van'da askeri araca saldırı!

19 Ağustos 2016, Cuma 19:10
Van'ın Özalp ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdiği bombanın infilak ettirilmesi sonucu 1 sivil öldü, 5'i asker 9 kişi yaralandı.

Saldırı Van-Özalp karayolunun 50. kilometresindeki taş ocakları mevkisinde meydana geldi. PKK'lı teröristler tarafından menfeze yerleştirilen patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Saldırıda 2'si ağır 5 asker ile yoldan geçen bir aracın içinde bulunan 5 vatandaş yaralandı.

Yaralı sivillerden 1'i hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. 2'si ağır 5 asker ile yaralı olan 4 sivil Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Olay yeri çevresinde ise Van-Özalp Karayolu trafiğe kapatılarak hava destekli operasyon başlatıldı.

DHA

Etiketler: van, patlama, askeri araç
Okunma Sayısı: 2837
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı