"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Van'da terör operasyonu: 6 gözaltı

21 Aralık 2018, Cuma 14:49
Van'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, aralarında HDP ve DBP il başkanları ile yöneticilerinin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Van'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 6 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, PKK'lı teröristlerce çukur/barikat kurmak suretiyle hedeflenen sözde öz yönetim ve sokak tedhişine karşı Aralık 2015'te etkisiz hale getirilen terör örgütü mensuplarının fotoğraflarının bulunduğu pankartla yürüyüş ve PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı değerlendirilen 7 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

Terörle Mücadele Şube Amirliği ve özel harekat polislerinin katıldığı operasyonda, HDP İl Başkanı Ümit Dede, DBP İl Başkanı Ökkeş Kava, HDP Gürpınar İlçe Başkanı Sinem Malal, HDP İl yöneticilerinden Handan K. ile Hemi A. ve Cariye Ö. gözaltına alındı. Bir zanlı ise aranıyor.

İkamet ve üst aramalarında örgütsel bez parçaları ve çok sayıda dijital malzeme ele geçirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

AA

Etiketler: Van, terör, PKK, HDP
Okunma Sayısı: 1322
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı