"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Van'daki silahlı saldırı

21 Ekim 2014, Salı 20:24
Tuşba ilçesinde, Mehmet Latif Şener'in evine gittiği sırada silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 kişiden ikisi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Yalı Mahallesi'nde Şener'in, terör amaçlı gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi üzerine yapılan istihbarat çalışmalar sonucu, saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K ve M.C'nin, yanlarında bulunan M.B. ve Ö.K. ile gözaltına alındıkları ifade edildi.

Zanlıların Şener'i tabanca ile öldürdüklerini itiraf ettiklerinin belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şahıslar, eylemi terör örgütü PKK'nın talimatı ile gerçekleştirdiklerini ifadelerinde belirtmişlerdir. Söz konusu şahısların gösterdiği yerlerde 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 Uzi marka makineli tabanca, terör eyleminde kullanıldığı tespit edilen 9 milimetre çapında 1 tabanca, bu silahlara ait 9 şarjör ile 233 fişek ve 1 boş kovan ele geçirilmiştir."

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan H.K. ve M.C. tutuklandı, M.B. ve Ö.K. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Etiketler: van, saldırı, silah
Okunma Sayısı: 701
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı