"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Van'dan acı haber: 6 asker şehit

24 Mayıs 2016, Salı 20:40
Van’ın Çaldıran ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 6 asker şehit olurken, asker yaralandı.

Van’ın Çaldıran ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçeleri arasında bulunan ve Çaldıran’a yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Tendürek Dağı eteklerindeki Soğuksu bölgesinde PKK'lıların yol kapatması üzerine operasyona çıkan askerleri taşıyan araçların geçişi sırasında, yola yerleştirilen patlayıcı infilak ettirildi.

Patlamada ilk bilgilere göre 6 asker şehit olurken, 2 askerin ise yaralandığı belirtildi.

Bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

AA

Okunma Sayısı: 2804
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı