"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vatandaş böyle isyan etti: AKP'liyim, işsizim, açım

16 Ocak 2022, Pazar 00:15
ADIYAMAN’DAKİ PARTİ TOPLANTISINDA GRUP BAŞKANVEKİLİ MAHİR ÜNAL KONUŞURKEN “KENDİM DE AK PARTİLİYİM, İŞSİZİM VE AÇIM” DİYEN VATANDAŞ HEMEN SALONDAN ÇIKARILDI.

“AYLARDIR İŞSİZİM”

Parti toplantısında kendisinin de AK Partili olduğunu söyleyen vatandaş "Esas meselemiz işsizlik. Aylardır işsizim. Vallahi açım ben" diyerek yaşadıklarını anlattı. Vatandaş, daha sonra görevliler tarafından apar topar salondan çıkartıldı.

İL BAŞKANININ AÇIKLAMASI

Adıyaman AKP İl Başkanı Mehmet Dağtekin’in toplantı sonrası yaptığı “Vatandaşımızla Mahir Ünal Beyle birlikte görüştük. Belediyemizden nakdi yardım alıyor. 100 küçükbaş hayvanı var” açıklaması yeni soruları gündeme getirdi.

***

AKP’liyim, işsizim, açım

AKP GRUP BAŞKANVEKİLİ MAHİR ÜNAL KONUŞURKEN, “ÜLKEDE ESAS MESELE İŞSİZLİK, VALLAHİ AÇIM BE” DİYEN AKP’Lİ VATANDAŞ, TOPLANTIDAN ÇIKARILDI.

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Adıyaman’daki bir parti toplantısında muhalefeti eleştirirken bir vatandaş, “Ülkede esas mesele işsizlik, vallahi ben açım be” dedi ve salondan çıkarıldı. CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, “Gerçekleri duymaya tahammülleri yok” dedi. AKP Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, partisinin Adıyaman İl Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıya katıldı. Ünal, toplantıda muhalefeti eleştirdi. Ünal’ın konuşması sırasında AKP’li olduğunu söyleyen bir vatantaş, ayağa kalkarak, “Kendim de AK Parti’deyim. Sayın bakanım ülkede esas mesele işsizlik vallahi ben açım be” sözleriyle eleştirdi.  Bunun üzerine Ünal, “Sözlerimi bitirebilir miyim? Sözlerimi bitireyim müsaadenizle güzel kardeşim. Şu anda konuşma yapıyorum, konuşmamı tamamlayayım” dedi. Ardından AKP’li yurttaş, salondan görevliler eşliğinde çıkarıldı.

Gerçekleri duymaya tahammülleri yok

İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, yaşananlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Özkan, “Gerçekleri duymaya tahammülleri yok. AKP’li Mahir Ünal’ın konuştuğu sırada ‘açım esas sorun işsizlik’ diyen AKP’li toplantıdan kovuldu!” dedi.  

Adıyaman - anka

 

Okunma Sayısı: 1587
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    16.1.2022 10:22:37

    AKP il başkanı partili olanalra nakdi yardım yaparak destek olduklarını amma muhlaefet partileri seçmenine bunu yapmadıkalrını zımnen itiraf etmiştir. Yine 200 küçükbaş hayvanı oaln kişi basit hesapla 150000tl bir maddi varlığa sahip olmasına rağmen kendisini sıkıntıda görüyorsa sebepleri vardır.Hayvanalrını beslemede yem pahalılığı,ürettiği süt ve diğer ürünlerin yeteri kadar para kazandırmadığından (gelir-gider açısından giderlerin çok artması nedeniyle)şikayetçi ki kazandıkları,harcadıkalrını zor karşılıyor demiştir. Amma sırça köşklerde,2-3-5 hatta 10 maaş alanalr,kamu kaynaklarını haketmediği halde alanlar memnun,sade vatandaş her geçen gün artan hayat pahalılığından mağdur. Şimdi bu sese kulak tıkayan,vatandaşı suçlayanalr iktidar mı olacak tekrar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı