"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Veda yemeği düzenlemek suç sayıldı

27 Mayıs 2017, Cumartesi 21:40
11 aydır tutuklu bulunan ve takipsizlik kararı bekleyen hâkim savcılara pikniğe gitti, halı saha maçına gitti denilerek iddianame yazıldı ve mahkeme tarafından kabul edildi.

“Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tanık sıfatıyla beyan alınan S. A.‘nın 17.08.2016 tarihli beyanında geçen, şüpheli F. K.’nın eşi olan şüpheli E. K. ile birlikte haklarında  FETÖ/PDY  silâhlı terör örgütü üyeliğinden soruşturma yürütülen diğer hâkim – savcılar ile çok sık bir araya geldikleri, birlikte gezdikleri ve pikniğe gittikleri, çoğunlukla birlikte hareket ettikleri, birlikte dışarılarda bazı aktivitelerde bulundukları, kendi içlerinden gidenler için veda yemeği düzenledikleri yönündeki beyanların ve Fikir ve eylem birliği içerisinde hareket ettiği  FETÖ/PDY  silâhlı terör örgütü üyesi olduğu anlaşılan şüpheli eşi E. K. ile ilgili tespitler birlikte ele alındığında, Silâhlı  FETÖ/PDY  terör örgütünün hiyerarşik yapılanması içerisinde bilerek ve benimseyerek yer alan şüphelinin yukarıda açıklandığı üzere bütün halindeki ve süreklilik arz eden eylemleri ile silâhlı  FETÖ/PDY  terör örgütünün üyesi olduğu anlaşılmıştır” şeklindeki ifadelerle iddianamenin kabulüne ve şüphelinin tutukluluk halinin tensiple birlikte devamına, soruşturma giderlerinin de şüphelilerden tahsiline karar verildi. 

Etiketler: osmaniye
Okunma Sayısı: 3059
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı