"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vefatının 57. yılında rahmetle anıyoruz

23 Mart 2017, Perşembe
Büyük İslam âlimi, Kur’an müfessiri ve çağın müceddidi Bediüzzaman Said Nursî’yi vefatının 57. yılında rahmetle anıyoruz.

Bediüzzaman’a ve Risale-i Nur’a yöneltilen iftiralara bizzat Üstadın verdiği cevaplar bu kitapta.

Son günlerde Bediüzzaman’a ve Risale-i Nur’a yöneltilen asılsız suçlama ve iftiralara bizzat Üstadın verdiği cevaplar bu kitapta.

Okumak için tıklayınız:

Bediüzzaman Cevap Veriyor

Etiketler: bediüzzaman
Okunma Sayısı: 3078
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • YAHYA YILDIZ

    23.3.2017 15:48:00

    Rabbim Üstadımıza sonsuz ve sınırsız rahmet eylesin. Biz YENİ ASYA Risale-i Nur talebelerini de her zaman ve zeminde Doğru İslamiyet ve İslamiyete layık doğruluktan hiç ayırmasın... Resulullah(ASM) efendimize gerçek manada ümmet, Kurana hakiki talebe ve R.Nura gerçek ve sadık şakirtler olmasını Kadiri Zülcelalden temenni ve niyaz ederim. Evet "bir adam zatı için sevilmez; belki, muhabbet sıfat veya sanatı içindir." Hangi camiamız olursa olsun, eğer hayatında ve birinci gündeminde samimi ve hasbi olarak Risale-i Nur ve Üstad varsa, işte matbuat sahasında Yeni ASYA, neşriyatı ve fedakarane faaliyetine lakayd kalması düşünülemez. En azından dostun hassası olan "Katiyen Sözlere ve envâr-ı Kur’âniyeye dair olan hizmetimize ciddî taraftar olsun; ve haksızlığa ve bid’alara ve dalâlete kalben taraftar olmasın; kendine de istifadeye çalışsın. Hakikatı gereği bu hizmetlere şeytani ve siyasi bir gözlük takarak husumetkarane değil samimi bir dost ve kardeş olması beklenir. Hizmetiniz daim olsun..

  • şahin tokmak

    23.3.2017 10:50:02

    Davan davam diyerek, her türlü engele rağmen Doğruyol'da istikametini bozmadan ahirete kadar gidecek olan YENİ ASYA CEMAATİNİ tebrik ederim. İlan namesi hükmündeki Yeni Asya gazetesi ve dergi, neşriyat, vakıf çalışanları, davanın sahibi mensupları tebrik ederim.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı