"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vicdanları yok mu?

22 Haziran 2017, Perşembe
İnsan Hakları Vakfı öncülüğünde çok sayıda aydın ve sanatçı, açlık grevinin 104’üncü gününü geride bırakan Nuriye Gülmen ile Semih Özakça’nın taleplerinin bir an önce yerine getirilmesini istedi.

Akademisyen Nuriye Gülmen ve Öğretmen Semih Özakça’nın durumuna dikkat çekmek için İstanbul Tabip Odası’nın Cağaloğlu binasında bir basın toplantısı düzenlendi. 

T’24’ün haberine göre Gazeteci Deniz Türkali, Gülmen ve Özakça’nın gün geçtikçe kötüleşen sağlık durumlarına dikkat çekerek, AKP iktidarına sitem etti. “Vicdanları yok mu?” diyen Türkali iki eğitimcinin durumuna duyarsız kalınmasının vicdansızlık olduğunu vurguladı.

***

Okumak için tıklayınız:

Kalp yetmezliği başladı

Okunma Sayısı: 3330
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı