"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vicdansızlar 'huzur içinde' uyurken şehit olmaya devam

04 Eylül 2015, Cuma
Teröre her gün şehit vermeye devam ediyoruz. Dün de Mardin’de bombalı pusu sonucunda 1’i emniyet amiri 4 polis şehit oldu.

Şehit olan polislerden Hatunoğlu’nun, “Sessiz olun, polisler şehit oluyor; vicdanı olmayanlar… Huzur içinde uyumaya devam edin...” şeklindeki sosyal medya paylaşımı yaşanılan durumu adeta özetliyordu.

Yola döşenen patlayıcı

Mardin'in Dargeçit ilçesinde  polislerin bulunduğu zırhlı aracın geçişi sırasında, önceden yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, biri emniyet amiri olmak üzere 4 polis şehit oldu.

Siz bilmezsiniz, ama...

Şehit polislerden Akif Hatunoğlu’nun (29), sosyal medyada “Huzur içinde uyumaya devam edin, siz bilmezsiniz, ama bizler sizin için şehit olmaya devam ederiz” mesajını paylaştığı görüldü.

 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1467
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    4.9.2015 08:51:56

    ÇÖZÜM SÜRECİNDE İSTİHBARATI ÇALIŞTIRMAYAN,GAFLETLERİYLE HAİNLERİN HAZIRLIKLARINI TAKİP EDEMEYEN,LAFA GELİNCE KÜHEYLAN KESİLEN ZALİMLER,SURİYE,IRAK,ÜLKEMDEKİ VAHŞETLERDE EN AZ YAPANLAR KADAR MES'ULSUNÜZ.DİN,İMAN,AHLAK DİYE DİYE MEMLEKETİ RİYAKARLIĞINIZLA ALDATTINIZ.SATA SATA,YAĞMALAYA YAĞMALAYA MÜSLÜMAN HAKKINDA KANAATLERİN DEĞİŞMESİNE SEBEPSİNİZ. YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEEEM,YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNNEEEEM,YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENEEEEEM.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı