"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yakalandığı o an: Menfezdeki 'paşa'

29 Temmuz 2016, Cuma 18:54
Mmarmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırdıktan sonra saklandıkları menfez içinde uyurken yakalanan Çiğli Ana Jet Üssü'nün imamı 'Paşa' lakaplı Zekeriya Kuzu ile yanında iki askerin yakalandıkları anın fotoğrafları ortaya çıktı.

Darbeci askerlerin şaşkınlığı yüzlerine yansıdı. Kuzu'nun, hemen belindeki tabancasını teslim ettiği belirtildi. 

Çiğli Ana Jet Üssü'nden helikopterle geldikleri Marmaris'te, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te tatilini geçirdiği otele saldıran MAK timlerinden 7 kişi, geçen pazartesi günü yakalandı.

10 gün kaçmayı başaran, Çiğli Ana Jet Üssü'nün imamı 'Paşa' lakaplı Zekeriya Kuzu ve iki darbeci asker, Çetibeli bölgesinde bir menfez içinde bulundu. Darbeci askerlerin menfezden çıkarılması operasyonu televizyonlardan canlı yayınlandı. Kuzu ve beraberindeki iki askerin menfez içinde yakalandıkları anın fotoğrafları ortaya çıktı. Kamuflaj pantolon giyen askerlerin üzerinde de açık kahverenkli tişörtler vardı. Sakallı yüzlerinde bitkin ve şaşkın ifade yer alan askerlerden Kuzu'nun, belindeki silahı hemen kendisini yakalayanlara vermesi dikkat çekti. Askerlerin menfez içinde uyurken yakalandıkları bilgisi verildi.

DHA

Okunma Sayısı: 3900
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı