"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yandaş medyada tasfiyeler başladı

08 Haziran 2015, Pazartesi 23:23
Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte hükümete yakın kanal ve gazetelerde işten çıkarmalar başladı.

Sabah gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir'in işine son verildi. Bir dönem Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'ye en büyük desteği veren isimlerden biri olan Yükselir, seçimlerden önce yaptığı "HDP Meclis'e girmeli" açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Medyaradar'ın haberine göre, Yükselir'in Sabah gazetesinden kovulmasının sebebi, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın “HDP bundan sonra çözüm sürecinin ancak filmini yapar” şeklindeki sözlerine yönelik eleştirileri oldu.

Akdoğan'ı Twitter'dan eleştiren Yükselir, şu mesajları paylaşmıştı:

"Kargaların bazıları beni döneklikle suçluyormuş.Haklılar çünkü şakşakçılıkları ile kayıp ettirdikleri 12 puanı kamufle için başka yol yok! 'Kim bu kargalar?' diye mi soruyorsunuz. AK Parti'nin kaybına sebep olan ve olmaya da devam eden. İşte onlardan biri.. Akdoğan ve onun gibi siyasi analiz yetisi sıfırlar konuşmaya devam ettikçe kayıp devam edecek. Davutoğlu'nun ilk icraatı YA'ya sus demek olmalı.”

MELİH ALTINOK DA KOVULDU

Show TV'de Melih Altınok’un sunumuyla ekrana gelen “Güne Merhaba” programı yayından kaldırıldı.

Altınok son olarak Show TV'de Cumhurbaşkanı Özel programını sunmuş, program reytinglerde hayal kırıklığı oluşturmuştu.

Kovulduğunu Twitter'dan duyuran Melih Altınok, "Merkez medyada da ilk seçim sonuçları gelmeye başladı. Ciner, Show Tv'de yayınlanan Güne Merhaba programımıza son verdi! Hayırlı olsun." diye yazdı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3358
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı